I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, April 21, 2014

Ketentuan



Apa yang kita rancang, semuanya telah pun dirancang. Lari jauh beribu batu, kalau yang ditentukan ada di depan mata, di depan mata juga akhirnya. Bukan mudah merancang hidup. Selalunya, aku biarkan segala harapan dan impian menerawang dalam angkasa. 
Alasan; malas nak membebankan kepala. 

Apapun, segalanya sudah tertulis. Kita sebagai hamba, berdoa dan berharap yang baik-baik sahaja. Amin.

p/s - selalu banyakkan bersabar.
.

9 comments:

Daniel Hakim said...

Are you ok bro?

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

jgn malas2 sesekali kena berfikir dengan lebih mendalam lagi

;)

damia ahda said...

bertabah okayy?? *tetepuk bahu*

Nick Nashram said...

kalo perkara tu atau orang tu dah takdir or jodoh kite, jgn risau aihh..x ke mana bro :)

Zazaw Wahid said...

laaaamaaa nyaaa tak singgah blog cikgu,, hihihihi

-zazawwwwwwww-

zazaw said...

hai Sir !
lama tak komen
hehehehehehehhehe
ingat Zazaw lg tk

mastura mazlan said...

singgah baca entry kt cni.. ^_^

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Kostya Shaknov said...

Тут по ссылке- недорогие проститутки Одессы
Роскошная особа с потрясающим, сочным телом подарит тебе встречу, полную ласки и безудержной страсти. Ты уже возбудился, глядя на мои фото? Звони скорее! Кто умер, но не забыт, тот бессмертен.