I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, May 27, 2010

Sibuk

Sibuk ker..?? sibuk sangat sebenarnya menghadapai peperiksaan semester kali ini. Berhadapan dengan paper chemistry, earth and space, p.jasmani, english dan education buat aku rasa nak gila.. serius disebalik ketenang yang terpancar, terselindung bayk kegelisahan di dalam hati.. Cuma kali ni rasanya memang keadaan aku tak bersedia. Nota-nota pembelajaran tercicir entah ke mana2, masa belajar, banyak melopong.. bila nak exam baru terkial2 nak minta orang ajar.. nasib baik ada jer yang sudi nak tolong ajarkan..

Apapun musim peperiksaan dah tamat.. cuma difikiran sekarang macam mana aku nak habiskan masa seminggu kat maktab nie.. sebab dalam hati ni ada gejolak nak balik kampung.. nak balik.. seyes!! bosan dok kat penang ni.. pulau yang membosankan!!

3 comments:

Farhawa Zamri said...

hah?! sure ke Penang bosan?! hahaha!! Penang best kot.. makanan sedap dan snand cri.. jimat minyak kete.. xmudah sesat!..shoping complex byk..Aiseh! maybe sedara xde transportation.. nek laa bas..senang sgt.. pegi quesbay mall ke.. bukit bendara ke.. heheh!!.. kalu sedara tinggal di Cyberjaya.. sedara akn lebh bersyukur tinggl di Penang.. percaya lah!..xD

iKhRam said...

yup.. penang mmg best.. tp klau awak di tempat saya.. awak akan rindukan kmpg halaman jugak.. apa la yang bestnye tempat orang kalau tempat diri bermain masih ada.. dua bulan kat penang penuh cabaran.. biarlah rasanya menghabiskan masa kat kampung.. serius, bila belajar ni tmpat yang indah kat peang ni punr rasa membosankan..

Farhawa Zamri said...

hahah!! itu betol jugak!..!! hahah!!maka, jadikan lah penang itu seperti kampg halamn.. explore mcmne 1 st time explore hometown.. kalu rindukan mak ayah.. tel tny khabr.. xpe2.. insyaallah ade peluang.. akn blik hometown jugak..:D jgn lah bersedih.. setiap impian akn tuhan dgr.. wallauhalam.. :D