I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, March 12, 2012

Pre - Konvo



Orang lain makin nak konvo, makin tak sabar-sabar.. aku ni terbalik pula.. makin takut..!! Apapun sangat seronok sebab apa yang dinanti-nantikan selama lima tahun setengah menuntut ilmu di maktab, akhirnya sampai ke puncak. Menerima sijil ijazah adalah satu-satu perkara yang sangat-sangat diimpikan dari bangku sekolah sehinggalah ke saat ini.



Bertemu kembali dengan rakan-rakan taulan yang dulu-dulu sama berjuang memang mengujakan. Terlalu banyak cerita yang ingin disingkap.. terlalu banyak kisah pengalaman saat-saat memulakan kerjaya yang ingin dikongsi bersama.



Namun kesuntukan masa.. malah jadual perjalanan majlis istiadat yang sangat padat, menghalang kami dari terus, terus dan terus bercerita. Jadi, kesempatan yang ada itu aku gunakan sepenuhnya untuk beramah mesra, kerana kemungkinan selepas ini, peluang untuk bersama-sama lagi agak tipis sekali.



Apapun, tiada siapa menyangka, sekiranya aku katakan majlis pre-konvo Ini mungkin boleh bertukar menjadi majlis pre-wedding kami..??



Wallahualam.
.

.p/s - sebenarnya nak post perkara yang marah-marah. Tapi jadi syahdu pulak..!!

.

11 comments:

fariha said...

tahniah, cikgu!!!

ekabukanmakcikkau. said...

gone plak boleh jadi pre-wed nih?

Qamaruls said...

konvo kat PICC ke?

pembaris said...

grads on time baguslah.saya entend.macam nak nangis

Phat said...

congrates org kampung

Maicher said...

tahniah bro!

p/s: i have 4 years ahead. sighhhh

Liyana Zahim said...

Taniah ckgu... :)

Norden Salam said...

tahniah..!!lepas ni semua yang da berlaku kat maktab tu selama 5tahun akan jadi kenangan la...

c'axoera ヅ said...

halah halah halahhhaiiiiiii segak cikgu nih.......sorry lama tak singgah ni dtg balik haaaa :D

syakila fatah said...

congrats..kite baru nak spm..heheheheh

c'axoera ヅ said...

macam ada yang tak kena.........nape n..? ceceiter sketttt