I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, September 24, 2011

All Your Love


Sejak aku mulai bijak mengumpul duit belanja harian, aku sudah pun berdikari membeli sendiri album nyanyian artis kegemaran, Dato Siti Nurhaliza. Teringat bagaimana aku kuyup berhujan berlari balik ke rumah setelah aku dapat album E.M.A.S. masa form 3 dulu. Tak pernah pun ada rasa menyesal lepas gembira dengar lagu 'Bukan Cinta Biasa' yang susunan muziknya sangat unik.. Unik kan?? Sapa setuju angkat tangan ?!!



Alasan aku membeli album muzik Dato Siti - "aku tak sanggup tertunggu-tunggu stesen radio putar lagu kegemaran baru aku yang waktunya entah bila-bila.."


Dan tahun ini, sekali lagi aku tak boleh terlepas memiliki album inggeris artis ini. Bukannya tak boleh nak download kat internet.. tapi entahlah..?? Albumnya kali ini terlalu istimewa. Sekali aku intai cover albumnya pun aku dah terpikat..!! Hahaha..

All Your Love by Siti Nurhaliza

Dalam album muzik ini terdapat sepuluh buah lagu - All Your Love, Nobody Else, Tonight, All Over Again, I'll Wait Forever, Falling In Love, I cry Out, Fight For Love, Stand Up, Remember You.


Dalam banyak-banyak lagu ni ada tiga buah lagu yang paling aku suka - All Your Love, Fight For Love dan Falling In Love. Rancak sket baru best..!!


Jadi dari beli sampailah ke malam sampai keawal pagi dan mungkin sehingga leleap mata.. CD ni berputar tanpa henti. Tapi beli yang ori, gerenti tak rosak-rosak kan ?? Kalau lepas ni aku tak update blog, mungkin sebab aku sedang hafal lirik lagu nie.. hahahaha !! Gayanyer macam kat bawah ni lebih kurang.. hahaha !!


.
p/s - sekop kepala ni bukan sesaja beli. Kebetulan masa g Cameron hari tu ada jual. Murah jer harganya, RM5 ! Aku rembat satu buat kenangan .. Jadi tak de kaitan sebab nak jadi klon dato' siti k? hahaha..!!


.

23 comments:

EpoLღKekunangpelangi said...

Peminat siti tuu.. ceaa.. samalah kita. haha..


teringat dulu menyanyi lagu cindai ramai-ramai. bhaha !

adwafarahin said...

ooo minat siti rupenye hihihi

sea_lavender said...

sume org da sibuk beli album nie~`
pe mcm besh tak~~

~Nana 귀여운~ said...

boleh tuju lagu ? teheee

delarocha said...

minat tul ko dgn tok citi ni yee

cha zainol said...

serkop rambut saya pilih. xsangka plak ala ala siti. kelas kau jah :)

aiman fanboy k-pop said...

ambooiii..peminat setia lah n i ya?bukan main lagi bergaya ala2 siti..huuhhuu...

Phat said...

aku x minat ct nurhaliza....tp aku minat lagu2 ct nurhaliza bleh gitu....

Zulfikar Hazri said...

perghhh muka menghayati ... sambil kepala ade sekop datuk siti...

peminat tegar nih!!!

Lelaki Ini said...

aku suke lagu tonight, falling in live, i cry out..heheheh!

ckLah said...

ANakanda Ikhram...
Jangan pakai tu masa pergi ke sekolah! ckLah tak mau kawan....

:D

Eazy Izzuddin said...

aaaa...
nak beli juga...
tak berkesempatan...


Jom Join MyContest =) : Contest Annouced! Mak Aih! Contest Blog Eazy Izzuddin ?!

afzan said...

ni orang kampung aku ni :)

::FAIZ FARISH:: said...

pinjam boleh?

amir aizat said...

salute lahhhhh

HEROICzero said...

peh pakai sekop , macam dato cT laaaaaaaa.

keh3x~

Liyana Zahim said...

Pehhh.. Sggup beli.. Tol2 minat ni.. Huhuhu.. Tp sore die mmg sdp.. Tp xske die.. Gegege..

Awie Omar said...

TQ sudi komen kat blog aku aritu. so, aku balas komen kat sini dan follow blog ko sekali. anyway, Dato CT TERBAIK!!!!

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

hoho..peminat siti rupanya..syabas2..beli yang ori :)

YNA said...

comel gilos muka pakai serkup tu.. ayat x leh belah bukan klon ct, ahaha

btw, salam kenal :)

Nana Liyana said...

wahhhh penetik gilaaa abg ikhram ni. sy dlu jek minat. skrg x. huhuh :)

Nazrul Azwan said...

byk lg org kat luar sana yg ada smgt mcm ni jugak. dato' ct mmg best! :)

izfanora said...

hahaha.. feel xhengat! ada gaya 'adik' ct tue.. :P