I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, September 30, 2011

Giler !! Cam Tak Percaya Aku Pun Nak Buat CONTEST !!




Memang sejak kebelakangan ni, aku memang sibuk dengan macam-macam aktiviti.. Mana nak lengkapkan kertas seminar, mana nak praktis pembentangan, mana nak siapkan esement.. dan yang paling aku gigih nak lakukan.. dan yang paling sukar dan mencabar adalah.. - Menghafal muzik dan lirik lagu Dato Siti.. hehehe..


Untuk tidak menghampakan peminat-peminat (cewah !!! macam ada je kan??) aku telah menyertakan video tayangan kenangan-kenangan sepanjang aku dan kawan-kawan sibuk membuat tesis sampai siap..!!


Sekarang, cuba korang tengok video tue.. Tengok betul-betul dan cuba korang kira berapa kali muka aku muncul dalam video ni. Sapa dapat jawab soalan ni dengan betul (menurut aku la...) - aku akan review blog beliau dalam blog nie...


Tapi ada syarat... !!



1. Teka berapa kali muka aku muncul dalam video ni.


2. Lengkapkan slogan dibawah...


"Aku rasa blog 'bilaorangnogoriceloteh' ni best sebab........"


(tidak melebihi 20 patah perkataan)


2. Aku bagi korang 3 hari. Maknanya tarikh tutup 2 Oktober 2011.


Mudah jer kan..??? hahaha.. Jadi sudi2kan la yer. Mana tau ini rezeki korang semua untuk dikenali dalam blog ni di samping merapatkan hubungan bersama tuan punye blog dan kawan-kawannya..


p/s - terima kasih kat AJK Penyusunan Slaid Seminar, sebab telah memaparkan muka aku dengan kadar yang paling maksimum sekali.. hahaha..!


.

9 comments:

Khairul Antasha said...

suka je nak teka2 ni..buat slogan ni tak berapa nak berkenan... hehhe....

adwafarahin said...

rajin la cikgu nie..busy2 sempat buat contest en

::FAIZ FARISH:: said...

aku sgt suka muzik video tu... lagu dia sgt best

Phat said...

kelasss kau ikhram siap buek contest tu ;-)

A Crack Mirror said...

Kreatif a ikhram...chayok2...

Edy Fee said...

wopw dh ade conetst..hebat!

izfanora said...

wah.. rajin wat contest yer.. :)

KinosKoko said...

amboi wok...asik muka ko jo aku nengok...haha

~Nana 귀여운~ said...

giler!! rajin bebeno wat contest ye..huhu