I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, December 19, 2011

Ku Berjanji Karena Cinta..



Keras rasanya tangan menaip untuk blog ini. Akibat masalah yang berlambak-lambak dalam blog serta tugas dan tanggungjawab pada akhir-akhir kursus perguruan kali ini yang bertimpa-timpa buat aku rasa bagaikan melupakan terus dunia berblog..



Sebenarnya 16 disember yang lepas merupakan ulangtahun hari kelahiran aku yang 23 tahun. Terima kasih kepada kawan-kawan adik-adik sepupu dan mak-mak sedara yang wish besday saya ni yer.. !! termasuk mak abah yang sanggup menyanyikan lagu hepi besday.. Termasuk keluarga angkat di sungai petani yang sama-sama meraikan hari lahir ini.. tenkiu.. yer cik selipar merah dan keluarganya - abg zack, kak jah, cik leesa dan bebi tirah nur.. hahaha..


Beberapa bulan sebelum ni, aku bagaikan terlalu obses dengan cakera padat. Dan hajat untuk mendapatkan cd anuar zain yang paling latest ni merupakan satu perkara yang
sangat-sangat aku inginkan...



Sehinggakan aku pernah berbisik.. "Sesiapa yang mampu membelikan aku cd anuar zain ni, itulah orang yang aku cintai.. !!" Sampai macam tu sekali nak cakap betapa aku berhajatkan cd nie..!!



.. dan akhirnya setelah aku melalui setiap rintangan dalam kursus perguruan tempoh hari, aku telah meraikan ulangtahun hari lahir ini di ibu kota. Sepetang yang sangat-sangat membahagiakan. Akhirnya aku dihadiahkan dengan cd anuar zain ini.. Seronok bagai tak terkata. Hadiah lain tak dapat pun tak per.. huh !!



Persoalannya, perlukah aku mencintainya..?? Biarlah takdir menentukan. Terima kasih dengan cd ini.. yang penuh erti yang sungguh bererti.

.

p/s - Aku bahagia

.

11 comments:

IMANSHAH said...

nice song

Aqiim said...

hepi belated besday bro!

wahh peminat anuar zain lah nie ye?
hehehe

CekbOlat-bOlat said...

epy besday abg nuar ! eh?

haha.. umur jgn trljak mcm abg anuar zain sdah -__-"

c'axoera said...

halahh halah nape tak buat entry buffday! nyway happy belated buffday okay......may Allah bless and may happiness all belonging to you. Inshallah......

p/s: pic tu, hahahaha dah dapat tapi nak lagi dan lagi dan lagi hehehe :D

mr.syazwan said...

hepi belated besday gak ye

=_=

wah sapa beli dpt cinta ye??

wah

>.<

Lelaki Ini said...

hepi belated bufday!

sumpah teringin giler nak beli gaks..
tapi syg duit lah..
hahahaha

Joe_Hans said...

hapy blted bthday.. tapi kan,, lagu anuar zain yg baru nie slow sangat... hohohoh

zazaw said...

sir
happy belated besday
bila nak belanja pizza ni
hakhakhak

sir posting dekat
mana yer?

aQimie Ceplos said...

HAPY BERFDAY bro :)

haha!
BYK2 hadiah.
cd jugak kau minat bro?
xpe. minat masing2 kan ;) hee

Aimi Rosli said...

happy belated birthday (:

lepas ni dah hafal semua lagu anuar zain bolehlah cover lepas tu post video kat youtube. hihi.

Chegu said...

Epi besday bro.. Sori lmbt