I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, June 27, 2011

Warkah



"The happiest moment in life comes from loving someone and from being loved by the one. I love you, not for what you are, but for who I am when I'm with you.."

(Lover, 2011)


Siapalah kita untuk menutup hati dari memberi dan menerima kasih dan sayang apatah lagi untuk jatuh cinta.. Kadang-kadang kita lupa untuk mengasihi diri sendiri sehinggalah diri kita diberi perhatian dari pihak lain..


Percintaan adalah perkara yang terindah. Manakala kasih sayang adalah perkara yang bermakna. Orang yang kaya dengan kasih sayang bererti kehidupannya dikelilingi dengan persekitaran yang baik dan sihat.


Terima kasih kepada yang sudi menghantar warkah. Berbunga saja hati sebentar tadi. Ingatkan pejabat call atas urusan 'repeat exam'. Rupa-rupanya kerana kad berwarna pink yang cantik ini.. Tersenyum lebar telefonis tadi mencari kad ni bila ternampak ada tampalan love yang besar pada sampul. Cantik..


Kad ni dari blogger saya yang teristimewa. Siapa dia ?? Biarlah rahsia.. hahaha.. !!

.

p/s - kan best kalau hari2 dapat kiriman dari pejabat pentadbiran macam ni.. huhuhu... !! Lepas ni terpaksa sibuk mengira dapatan kajian dan menganalisis kesemua data.. huh !!

.

20 comments:

Abang Stalker said...

pergh..awek le tu.pink berbunga2 la hati kn bro.

chemay said...

wewwittt..
dapat love card
:)

bedpet said...

feeewwwiiiitttt! dari admirer lettew. hihihi

Eazy Izzuddin said...

siapakah itu??
hehe
xD

zazaw said...

pehhhhhhh sir

Hans said...

wahhhhh
sapa weijhhhh
pewittttttttttttt
gila lah ada surat cinta
hehehehe

Kisah Seekor Anak Burung Kuning Yang Comel

delarocha said...

tido senyum la malam ni yeee

iKhRam said...

Abang Stalker : bukan awek la bro.. blogger.. hahhaa

iKhRam said...

chemay : hahaha.. yeyeye.. dpt love kad warna pink.. hahaha

iKhRam said...

bedpet : tu la.. tp rasanya dah kenal kot.. hahaha..

iKhRam said...

Eazy Izzuddin : siapakah ?? Biarlah Rahsia (Dato Siti Nurhaliza, 2006)

iKhRam said...

zazaw : apa yg pehhhhhh tu zaw? hahaha

iKhRam said...

Hans : hahaha.. adalah, mana leh bgtau dulu.. hahahaha...

tu lah Hans.. ang penah dpt tak?? hahaha..!!
meh la citer ngan aku.. hahaha

iKhRam said...

delarocha ; siap dengkur2 sikit.. sebab terlalu nyenyak.. hahaha

IMANSHAH said...

wow dalam hati berbunga cinta

iKhRam said...

IMANSHAH: jgn la ckp macam.. tunggu abg dulu la dalam mengecapi cinta.. hahaha.. al maklumlah abg kan lg senior.. hahaha

aziekz said...

hee,,,dlm kad ada kata2 indah..dalam hati ada taman upenye,,hee

iKhRam said...

aziekz : hahaha.. taman apa yer? hahaha

amir aizat said...

eceh dah dpat card, merah jambu lg,hehe

iKhRam said...

Amir Aizat : itulah.. apa nak baut.. kaler pink..

orang memberi kita merasa..