I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, February 2, 2011

Aku B.O.S.A.N ?? No Way ..


cuti kali nie..
jadual aku begitu sibuk.. hahaha..
dari hari sabtu keluar ... sampailah ke malam ini.. tetap keluar..
tapi petang tadi memang syok..
nyanyi lagu nasyid masa karoake.. hahaha !! best la..
sabtu.............. keluar
ahad...............keluar
isnin...............keluar
selasa............keluar
ingat hari rabu aku nak duduk rumah la..
nak relax2 kat umah..
siapkan action research, nak baca 3 buah majalah baru beli tadi.. dan nak kemas bilik..
petang, aku ingat nak spend time dgn si cilik adilla..
dan hari khamis.??
khamis..............keluar, insyallah !!

jadi sapa cakap hidup aku bosan??
Aku B.O.S.A.N !!!!??
NO WAY !!
hatta dok goyang kaki kat umah pun aku tetap tak bosan.. hehehe!!
bak kata mak long.. aku anak buah yang paling BAEKKKK...!!
hehehe.. acah jer !! huhu.. beliau bisu utk perkataan 'BAEKK!!
.

6 comments:

IMANSHAH said...

selamat bercuti ikhram

Munirah Bm said...

wah!keluar sakan....
beshnyer~

elmajamil_90 said...

best nyer..dpt kuar enjoy =)
wish i can =P

Mohamad said...

Kita akan merasa bosan bila tidak ada kerja atau kerja yang kita buat bukan minat kita... isikan masa dengan berkesan..

Selamat bercuti..

sarah zulk said...

1st picture tu betul2 tido ke wat2 tido?? hehe.. enjoy ur holiday.. =D

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, best gila ari2 kuar..
Jeles2.. huhu