I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, October 3, 2011

Bini-biniku Gangster.

VS



Tak sangka aku, terpengaruh jugak dengan filem Bini-biniku Gangster tue..!! Ni la padahnya kalau tgok wayang hujung minggu.. !! Zaman sekarang kalau nak pilih bini, pilihlah yang betul-betul.. Nanti, kalau dapat yang gengster... Apa !!! Yang Gangster !!!?? huhuhu.. best jugak.. ada orang dok tolong jaga kita... hehehehe...


Keseluruhan, filem ni best dan menghiburkan. Tak la teruk sangat.. tapi cukuplah buat hujung minggu aku gembira dengan gelak tawa yang sangat-sangat puas. Apapun, cerita ni memberi pengajaran kepada aku, kalaupun dah kawin.. apa salahnya bermanja-manja antara suami dan isteri.. Lagi best per..!! Tengok Manje dan Hairi tu.. romantik ! Hahaha...


Gambar-gambar kat atas tu, semuanya gambar hiasan saja k? tak ada kaitan dengan hidup mahu pun yang telah meninggal dunia. Kredit to photographer, NURILUSI.

.

p/s - hujung minggu tempoh hari adalah saat yang tak mungkin aku lupakan dalam hidup.. !!

.

24 comments:

eddy syrol said...

uiks...habis kene blasah yaw...

jom singgah sini sat
Eddy Interview Retis: Roxanne

aiman fanboy k-pop said...

hoohoo...tengok iklan kat pawagam cite nih best jugak....tapi,kita p tengok movie lain plak...bini2ku gengster mungkin lain hari gamaknya...hooohhoo

sakit tuh kne belasah..heeheehee...

GincoMerahJambu said...

feeling btol erk

adwafarahin said...

hakak hakak kat atas pon bole tahan gengster yep -____-

cha zainol said...

adwa : haha. kau cakap aku ek?

boboy. bukan patut boboy yg jaga org ka?

Liyana Zahim said...

Muke tu mcm tak kne blasah pon.. Hapy je nampopp.. Hahahha.. Dpt bni gengster tol2 tau la aaaa..

Bigdaddyz said...

sepatutnya aksi itu bermula dari atas tangga dan tergolek sampai ke bawah...haha

Phat said...

x lamo lae molotup la cito kau ni ikhram

Eazy Izzuddin said...

habis lah dia kena belasah hehe
xD
tak tengok lagi cerita tu huk2


Jom Join MyContest =) : Contest Annouced! Mak Aih! Contest Blog Eazy Izzuddin ?!

Zulfikar Hazri said...

lepas tgk bini gengster, keluar panggung semua lelaki berangan sambil senyum.. hahahaa

HEROICzero said...

peh . dia punya feeling , sama aih !

mr.syazwan said...

tak tengok lagi..

tapi tgk preveiw mcm best

suke part sam terpancut losyen

haha

afzan said...

gaya dah ada, tapi ada sedikit rigid di situ. peh belum apa2 dah ada dua makwe!

ch000tz axoera said...

hahahahaah larat ke tu hehehe

ShahzCudin said...

hmm..kire ok la citer tu nak santai x beratkan kepala..

Rtp Farra Arisha said...

eyh eyh. siap tiru aksi dalam filem lagi ya! hahaha. ok fine, klakar!

EpoLღKekunangpelangi said...

Amboi romantiknya.. kalau kau taknak, bagi aku jelah. hehe. Gurau2.. ;p

Lelaki Ini said...

hahaha..
cumel2!

Fara E's said...

sumpah gangster , haha

EYQASARA said...

waaaa.. siap da praktis awl2 eah.. hihi.. :)

ghost writer said...

takkan sampai dua sekali kot..kenalkan yang mana bukan awek special ko.haha

amna said...

kekekek.. gya mglhkn cgu dsiplin ^^ hihih

~Nana 귀여운~ said...

haha..sengal

is_isaac said...

hahahah..kelakar giler,tp x nmpk cam gengster sgt, nmpk baik jek, lalala~ :P