I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, October 16, 2011

FINAL



F.I.N.A.L. Y.E.A.R. !!!



Tinggal tak berapa lama lagi, Final Year ini akan berakhir. Sudah lama sangat hati ini menanti. Rasa macam tak sabar saja nak menghabiskan segala urusan yang ada di maktab tercinta ini. Hampir lima tahun setengah mengabdikan diri. Menuntut. Bercinta. Berkawan. Bermain. Mendidik. Bekerja. Dikerjakan dan sebagainya.



Ketaatan mencintai maktab berjaya sebagaimana yang telah diaspirasikan. Aku cintakan segala-galanya di sini. Pengalaman. Pengetahuan. Kemahiran. Peluang.Kenangan.



Tidak lama lagi semua ini bakal aku tinggalkan. Cerita penghambaan aku di bumi mutiara ini bakal menjadi satu memori yang terindah. Kerana di sinilah jiwa dan hati aku dibentuk.



Menjadi insan pendidik. Menjadi insan yang berguna kepada bangsa dan negara.

Amin.
.

p/s - Letihnya sesi shooting kami kali ini. Bertiup belon sabun. Berlari. Melompat. Beraksi. Huh.. !!
.

24 comments:

EYQASARA said...

comel gilerrrrr! :D *tringin nak g photoshot gini.. haih! bila la dpt yer... huhuhu..

alexa yussida said...

lawa2 gambar

IMANSHAH said...

xtinggal payung

Umie Artoqiemie said...

efek gambar 1st sangat cantik..

afzan said...

selamat menempuh alam pekerjaan tak lama lagi

ShahzCudin said...

best2 gambar2 tu semua..nt last sem nk wat cmni jugak la..

ch000tz axoera said...

hahahah tang bear2 tu yang takleh tahan hehehe

Liyana Zahim said...

Nk photoshot cani gakkk! Somellll.. Hehehe~

Maicher said...

cococococomel sangat teddy bear tuh!
tapi bila lelaki yang pegang nampak macam, err.. nampak macam. err... hehe takde ape. ok je :p

ps:bes la cos dah nak keje!

:)

lemongrassbeam said...

ececececece.... terbaekla potoshooot. goodluck wahai warga pendidikkk ;)

mr.syazwan said...

All out bro~

1 hasrat 1 tekad. 1 destinasi

=_=

Papa Mifz said...

semoga menjadi warga pendidik yg dedikasi...

HEROICzero said...

muka nampak sangat berlakon nye ! ha ha ha .

good luck .

ghost writer said...

uishh..ape nih Ikhram.takkan masih nak peluk teddy bear lagi..?

kau tu lar manja sangat..

:)

adwafarahin said...

seronoknye da abes study

semoga menjadi pendidik yg berjaya :)

Rtp Farra Arisha said...

what a lovely photoshoot. all the shoots are all nice :))
all the best for your future then!

amin, mudah2an bisa berjaya dengan cemerlang ;)

~Nana 귀여운~ said...

smart pose..aww..ahha

zazaw said...

sir.
cantiknya gambar.

sama lah
zazaw pun nak habis dah

hobin jang hobin !

A Crack Mirror said...

geeedik sgt gambar 1st tu...suka.ahahahaha...
nway gd luck k final year ni.. n semoga bersedia menempuh alam pekerjaan... pasni mest rindu-rinduan dgn kenangan time belajar..kan?

::FAIZ FARISH:: said...

gedik pic 1st. cam hadek2...

haha

anyway Good Luck.

Pic Bermotif

Reen Azreen said...

gud luck sir ikhram..

next year turn reen plak bakal meninggalkan maktab...ouchhh sedey

Edy Fee said...

amboi heaven gle berkelh bawah payung pelangi.hahahhaa sempoi.kikikiki

KinosKoko said...

waaa....da abes da kan wok..aku sem dpn baru nak prektikum..neves

izfanora said...

comel sangat ! teringin nak berphoto shoot..