I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, November 2, 2011

Wordless Wednesday #17 Karipap



p/s - masa ni dapur sangat 'kecoh'. Hahaha...
.

23 comments:

Chegu said...

terbaek bro... two thumps up

Lelaki Ini said...

sodap tak???
nak jugak la!

rozeeta rashid said...

wow! rajinnya dia buat karipap. tabik spring lah! =)

adwafarahin said...

buat sendri ka? awat pegang sudip mcm nk xnk jer??? haha

mr.syazwan said...

pakai seluar pendek

bersila entah2 ada bulu kaki termasuk

haha

gentel jgn x gentel

lalalala

Nia Ridzwan said...

nanti boleh lah apply masuk master chef :P

Papa Mifz said...

sexy la chef ni masak di dapur..haha

hawiz said...

pehh...xsangka pandai wt karipap...leh tmpah?..
follow u..=)

Rtp Farra Arisha said...

alahai..rajin dan pandainya anak omak bikin karipap. that's so yummylicious :'D

ShahzCudin said...

peh! ade pengalaman wat karipap..best2x

Ezzattie said...

wah hebatnye buat karipap!

Salwa said...

Hebat! Cantik lipatan karipap tu. I kena guna acuan baru jadi.hehe.

yuyueyuliana said...

wwahhhh awak , pandainye gontel tepung tuuuuuuu. share la resepi.

Zemint Firdaus said...

perghh..rasa nak mkn..haha

eiz_ezzy said...

wow. @.@

Zulfikar Hazri said...

alahai jang.. anak omak... kiut bonar. haha

ch000tz axoera said...

halaaaaaahh ikhramm! my fav tuhhh >_<!!!!!!!!

onie said...

pehhhhh,buleh buat bini ni...... ##Kbai

afzan said...

pandai aok yek buat karipap!

Fatin Aliyya said...

pergh, kau ni dh msk kategori calon menantu pilihan aper.haha:P

amir aizat said...

hebat dahh

ikan said...

ermm, paling sangat jelesh dengan org yang boleyh memasak

jelesh3!!

SANDRA AZWAN said...

waa...rajinnye!