I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, November 12, 2010

Hari 41 Aku Berhubung

Hahaha.. dah hari ke 41 rupa2nya aku mengenali dia.. dan dalam tempoh 41 hari itulah dia melayan aku seperti biasa.. adakala aku terhibur melayan dia berbual.. biarpun sekadar membalas mesej.. namun malam tadi.. inilah kali pertamanya aku berbual melalui panggilan telefon.. yg tempohnya lebih dari setengah jam.. hahaha.. yg bagi aku umpama berbual sepanjang malam... bercakap, bercakap,bercakap dan terus khayal dalam dunia sendiri..

Sempat mengusik dia supaya belajar masak sepanjang cuti sem yang bakal bermula.. hahaha.. Ada masa dia buat hati aku bergelora tatkala saat2 dia menyakat.., dia dah pandai menyakat aku.. saat2 dia yang kerap bertanya.. kenapa? kenapa? kenapa? .. dan hairannya aku tidak pula merasa letih menjawabnya.. saat2 dia bermanja dan segala2nya.. ya, aku dpt rasakan dia bermanja dgn aku... semua itu menjadikan pengharapan aku menjalar kembali ke minda.. lupa seketika aku bahawa dia sudah berpunya.. walhal dalam minda ini masih ragu2 dgn knyataan dia tu.. hahaha.. berpunyakah dia ??

Aku abaikan status diri dia buat seketika.. kerana aku ikhlas mengenali dia dan menerima apa2 dgn seikhlas mungkin.. mencintai die tanpa mengharapkan balasan yg dia tak mampu bagi.. tp berita baiknya.. aku dapat bertemu dia sebelum cuti sem bermula.. hahaha !! kira ok la tu untuk orang seperti aku di mata dia kan??? hahaha..


p/s - jgn ada yg marah2 dan buat spekulasi yg bukan2.. jgn risau, aku tetap seorang lelaki yg baik.. dan memahami perkara yg berkaitan hak milik..

1 comment:

sarah zulk said...

ade can tu try je la... hhehe.. dont give up..