I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, November 7, 2010

Identiti

Dekat nak dua jam aku menggodam laptop aku nie.. mencari lagu yang sesuai untuk blog konon .. aku ingin memilih lagu yang agak ceria rentaknya.. tapi bila dah jumpa, aku rasa macam lagu tu mengganggu la pulak bila nak membaca isi2 blog aku.. kemudian aku rasa eloklah aku tukar pilih lagu yang slow2 sket.. tp sama jugak.. mood melankolik tu melampau2.. buat mood aku jadi sepi.. macam2.. hahaha... !!

Last2.. apa yang aku jumpa ? aku jumpa apa yang sesuai untuk blog aku.. hahaha.. lihatlah perubahan ini... kembali ke dunia asal blog aku!! hahaha.. aku tetap sukakan yang lama jugak.. pergilah jauh ke mana pun.. sebenarnya aku rindukan lagu 'kembang perawan' dan background aku ni.. hahahaha !!

sori kalau ada yg terganggu sebelum ni.. !!

p/s- rasa cam jejak kasih bila jumpa blog lama aku nie.. bukan blog lama.. blog yang telah kembali kepada identitinya.. hahaha !!


3 comments:

sarah zulk said...

great.. pilihan pertama biasenye yang terbaik.. =)

iKhRam said...

tu la pasal.. ini membuktikan bahawa aku masih lagi lelaki yg setia.. hahaha

princess pisang said...

i love it...