I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, December 13, 2010

Rehat & Rawat Bersama Atuk


Semasa aku menulis entry ini..
atuk telah pun selamat menjalani pembedahan prostatnya..
semuanya memakan masa hampir dua jam..
bermula dari jam 2.30 sehingga 4.30..
jadi.. sebagai jururawat peribadi atuk..
aku perlu menjaga atuk di wad selepas ini..
aku pohon.. semoga kalian
mendoakan atuk supaya cepat sembuh
dan segera baik dari pembedahan ini..
agar atuk boleh kembali bebas berdikari..
manjalani kehidupan yang lebih bermakna..
amin... tq k?
hehehehe... (gelak syukur)..

9 comments:

erin azizan said...

semoga segalanya dipermudahkan allah...

ANATI SOKI said...

atok! cepat sembuh ye! :)

iKhRam said...

terima kasih semuanya.. saya tinggalkan anda semua dengan ucapan jutaan terima kasih dan doa supaya kita sama2 bahagia k? amin..
nak pergi hospital untuk tunggu atuk di wad..

doa2kan kami.. tq!

ZWAN SABRI said...

yeah! semoga beliau cepat sembuh dan kembali sihat..
btw, good luck to u too untuk menjadi jururawat pribadi yang terbaek.. ;)

syrupmasin said...

moge atuk cepat sembuh :)

mia Olive said...

bagus la ko ikhram..hopefully datuk kau sihat sepenuhnya yea.. =)

♥cik cahya♥ said...

semoga atok cepat smbuh . boleh kmbali mcm biasa ;D

sarah zulk said...

semoga atok mu cepat sihat wal afiat.. tapi apsal gamabr ko dgn katil kosong?? mane gambar atok nye?? hehe..

Nadyra said...

Aye baru je nak tnya seperti sarah zulk ... Insya-Allah , atok akan sihat . Kami doakan . ^_^... ikhram juga kena diri ... nanti tak pepasal ikhram pula ...hehehe